Apartament 3 camere de VANZARE, strada Garofitei

Apartament 3 camere de VANZARE, strada Garofitei

Preț: 76000 Euro

Descriere:

Vă oferim spre vânzare – Apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, pe strada Garofiței. Blocul este construit din cărămidă și va intra în programul de reabilitare termică, ceea ce reprezintă un avantaj pentru viitorul proprietar. Apartamentul are o compartimentare semidecomandată cu o suprafață utilă de 57 mp, suprafață totală de 63,52 mp.

Proprietatea dispune de vedere bilaterală, ceea ce înseamnă că are acces la lumină naturală pe tot parcursul zilei. De asemenea, apartamentul este dotat cu îmbunătățiri, cum ar fi: centrala termică, tocărie din lemn stratificat și geam termopan, gresie, faianță, parchet și ușă metalică, ceea ce reprezintă un plus în ceea ce privește confortul locuirii.

Apartamentul este vândut complet mobilat și parțial utilat, astfel încât noii proprietari nu trebuie să-și facă griji cu privire la achiziționarea de noi piese de mobilier.

Prețul de vânzare este de 76.000 euro, iar comisionul pentru cumpărător este zero, ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută o proprietate la un preț accesibil.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe informații despre această proprietate sau dacă doriți să programați o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Locație: