Apartament 3 camere, zona 9 Mai – 23 August, strada Mioritei

Apartament 3 camere, zona 9 Mai – 23 August, strada Mioritei

Preț: 73000 Euro

Descriere:

Vă oferim spre vânzare un apartament cu 3 camere, situat în zona 9 Mai, în apropiere de Liceul Ecaterina Teodoroiu, pe Strada Mioriței. Această proprietate încântătoare are o suprafață de 56 mp și se află la etajul 4 al unui bloc construit din cărămidă.

Apartamentul este compus dintr-un living spațios, două dormitoare confortabile, o baie modernă, o bucătărie complet mobilată, un hol de primire, o debara pentru depozitare și un balcon foarte spațios, accesibil din două dintre camere. De asemenea, beneficiați de o uscătorie, asigurându-vă un spațiu dedicat pentru activități domestice.

Cu finisaje de calitate, acest apartament vă întâmpină cu gresie, faianță, parchet, geamuri termopan, ușă metalică de siguranță și un sistem de aer condiționat. Toate aceste detalii contribuie la crearea unui mediu plăcut și confortabil.

Toate utilitățile necesare vieții moderne sunt disponibile, inclusiv apă curentă, curent electric, gaze naturale, cablu TV, telefon, internet și încălzire centrală termică. De asemenea, apartamentul dispune de contoare individuale de apă și izolație termică, asigurându-vă confort și economii de energie.

În proximitatea apartamentului veți găsi o varietate de facilități, cum ar fi instituții de învățământ, inclusiv Liceul Ecaterina Teodoroiu, spații de joacă pentru copii, supermarket-uri, mall, Piața 9 Mai, mijloace de transport în comun, spital, etc.. Acestea adaugă valoare și comoditate vieții dvs. de zi cu zi.

Zona 9 Mai este caracterizată de un mediu liniștit, curat și plăcut. Beneficiați de spații verzi și parcuri în apropiere, care vă invită să petreceți timp în aer liber și să vă relaxați.

Apartamentul este disponibil la vânzare parțial mobilat, oferindu-vă posibilitatea de a vă personaliza spațiul în funcție de propriile preferințe și nevoi.

Prețul pentru acest apartament este de 73.000 Euro, negociabil. Comisionul pentru cumpărător este de 0%, asigurându-vă o tranzacție simplă și transparentă.

Dacă sunteți interesat să vizionați acest apartament minunat sau aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0766.866775

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm această proprietate și să vă ajutăm să realizați visul de a avea un cămin confortabil și modern! Fiți sigur că suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă ghida în procesul de achiziție.

Locație: