Apartament Penthouse de lux | vedere panoramică

Apartament Penthouse de lux | vedere panoramică

Preț: 198000 Euro

Descriere:

Un apartament cochet cu 3 camere + terasă generoasă cu un design arhitectural elegant si modern aflat în vecinătatea parcului Coloana Infinitului se află în căutarea unui nou proprietar.

Proprietatea are o suprafata utilă totală de 123 mp  ( terasa 50 mp )  și este situată la etajul al doilea al unei clădiri  construită în 2021 . Este decomandată și include un living cu zona pentru dining, două dormitoare (dormitorul matrimonial este organizat cu dresing si baie proprie),  două bai, un hol si o bucătărie deschisă. Terasa are o vedere superbă catre  zona verde – parcul Coloana Infinitului,  acces din fiecare cameră la terasă.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan salamander tripan , aer conditțonat și centrală termică în condensație – încălzire în pardoseală.

Suprafața, compartimentarea, orientarea   apartamentului fac din acesta locația perfectă pentru familia ta, acces rapid spre centru și punctele de atracție ale orașului.

Dispune de loc de parcare privat, imobilul se vinde mobilat / utilat.

 

AD imobiliare > 0% comision cumpărător !

Suntem o agenție de consultanţă imobiliară profesionistă, care lucrează pentru tine și cu tine pentru a obține cea mai bună tranzacție în favoarea ta! Nu contează dacă ești proprietar sau ești un client în căutarea unei proprietăți, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel încât lucrurile să decurgă perfect!

Locație: