Clădire multifuncțională de închiriat situată pe Str. Calea București, Târgu-Jiu

Clădire multifuncțională de închiriat situată pe Str. Calea București, Târgu-Jiu

Preț: 5000 Euro / Luna

Descriere:

Oportunitate Unică de Închiriere: Clădire Multifuncțională în Locație de Prestigiu

Vă oferim șansa de a închiria o clădire multifuncțională cu potențial vast, perfect adaptabilă pentru diverse activități comerciale. Acest spațiu generos și flexibil se pretează ideal pentru:

Domeniul Horeca: Potrivit pentru deschiderea unui restaurant, cafenea sau bar distinctiv. Spațiul generos oferă posibilitatea de a amenaja o bucătărie profesională și o zonă de servire confortabilă pentru clienți.

Sală de Evenimente sau Nuntă: Cu o atmosferă elegantă și spații ample, clădirea reprezintă alegerea perfectă pentru organizarea de evenimente speciale precum nunți, botezuri sau petreceri private.

Camin de Bătrâni: Cu planificare inteligentă a spațiului și facilități corespunzătoare, clădirea poate fi adaptată pentru a servi ca un cămin de bătrâni, oferind un mediu sigur și reconfortant.

Detalii Cheie ale Proprietății:

  • Locație  Accesibilă: Situată pe Calea București, o arteră importantă cu trafic pietonal și auto. Vizibilitatea sporită a clădirii este garantată, beneficiind de o suprafață de 1500 mp utili, amplasată pe un teren generos de 3000 mp, cu o deschidere la stradă de 50 ml.
  • Versatilitate și Potențial: Spațiul generos și flexibil oferă posibilități nelimitate de adaptare la diferite scopuri comerciale.

Această clădire unică  oferă un cadru ideal pentru materializarea proiectelor dumneavoastră de afaceri. Pentru detalii suplimentare sau programări de vizionare, vă rugăm să ne contactați .  Este momentul să transformați această oportunitate în realitatea succesului dvs. comercial!

Locație: