Închiriere apartament lângă Spitalul Județean

Închiriere apartament lângă Spitalul Județean

Preț: 350 Euro / lună

Descriere:

ADimobiliare are plăcerea să vă prezinte un apartament cu 2 camere situat pe strada 23 August, lângă Spitalul Județean de Urgență. Acest imobil modern și bine întreținut este amplasat la etajul 5 al unui bloc dotat cu lift . Cu o suprafață utilă totală de aproximativ 60 mp, acest apartament oferă spațiu generos și comoditate.

Apartamentul este complet mobilat și utilat, oferind toate facilitățile necesare pentru confortul viitorului chiriaș. Veți avea la dispoziție o mașină de spălat , centrală termică, aer condiționat, și multe alte dotări esențiale.

Locația este ideală, fiind în proximitatea Spitalului Județean de Urgență, Lidl, Piața 9 Mai, precum și a numeroase instituții de învățământ, cabinete medicale, restaurante, supermarket-uri, și magazine.

Beneficii :

  • Comision: 0% pentru chiriaș.
  • Contact: Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0768880438 (Adrian Savu) sau prin e-mail.
  • Site web: Vizitați și site-ul nostru pentru a explora alte proprietăți disponibile: adimobiliare.ro

 

ADimobiliare – Partenerul dumneavoastră de încredere! Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim mai multe informații despre acest apartament minunat!

Locație: