Închiriere birouri / utilități incluse , strada 9 Mai , Târgu-Jiu

Închiriere birouri / utilități incluse , strada 9 Mai , Târgu-Jiu

Preț: 400 Euro / lună

Descriere:

ADimobiliare vă propune spre închiriere un spațiu versatil situat în  Târgu Jiu, pe strada 9 Mai, în apropierea magazinului Profi. Cu o suprafață generoasă de 65 mp, acest spațiu de tip open space este ideal pentru diverse domenii de activitate și logistice. Poate fi adaptat cu ușurință pentru birouri, spații de depozitare sau alte scopuri comerciale. De remarcat este faptul că utilitățile sunt incluse în prețul chiriei, asigurând astfel un mediu confortabil și funcțional.

Caracteristici:

  • Încălzire cu centrală termică pentru confortul optim al angajaților și clienților.
  • Suprafață de 65 mp, open space, ideal pentru diverse configurații și scopuri comerciale.
  • Utilități incluse în prețul chiriei, pentru o administrare simplă și transparentă.
  • Comision 0% chiriaș, facilitând procesul de închiriere și economisind resurse financiare.
  • Etajul 1 , acces privat

 

Imobilul este disponibil imediat pentru ocupare, oferindu-vă posibilitatea de a vă desfășura activitatea fără întârzieri sau complicații. Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare a proprietății, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră este pregătită să vă ofere suportul necesar pentru a vă asigura că spațiul închiriat corespunde nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Detalii Suplimentare:

  • Comisionul pentru intermediere este de 0%, astfel că nu percepem comision de la chiriaș.
  • Spațiul este disponibil imediat pentru ocupare, oferindu-vă flexibilitate și comoditate în procesul de mutare sau extindere a afacerii.
  • Pentru programarea unei vizionări sau pentru orice întrebări suplimentare, vă invităm să ne contactați telefonic sau prin e-mail. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă facilita procesul de închiriere.

Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare a proprietății, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți spațiul perfect pentru afacerea dumneavoastră!

Suntem ADimobiliare, o agenție de consultanță imobiliară profesionistă, dedicată satisfacției clienților noștri. Indiferent dacă sunteți proprietar sau căutați o proprietate ideală, suntem aici pentru a facilita procesul și pentru a vă asigura o tranzacție perfectă!

Pentru a explora mai multe oferte, vă invităm să vizitați site-ul nostru: adimobiliare.ro.

Locație: