Închiriere hală+birouri în Târgu-Jiu

Închiriere hală+birouri în Târgu-Jiu

Preț: 1000 Euro / lună

Descriere:

Pentru cei interesați de închirierea unui spațiu pentru afaceri comerciale sau industriale în  Târgu-Jiu, această ofertă oferă caracteristici atractive:

  • Suprafață mare: Cu 1380 mp de teren și 340 mp de spațiu interior, inclusiv 40 mp pentru birouri și grupuri sanitare, spațiul oferă suficient loc pentru diverse activități comerciale sau de producție.
  • Structură robustă: Hala este construită pe o structură solidă, asigurând stabilitate și izolare termică și fonică. Aceasta este un avantaj pentru operațiunile comerciale și industriale care necesită o infrastructură solidă.
  • Utilități complete: Cu conexiuni la rețelele de curent trifazic, gaze și apă, proprietatea este echipată cu toate utilitățile necesare pentru a sprijini diverse tipuri de afaceri.
  • Suprafață teren liber: Cu 1000 mp de teren liber, inclusiv zonă de parcare, proprietatea oferă spațiu suplimentar pentru depozitare sau logistică.
  • Gard împrejmuitor: Acest aspect oferă siguranță și confidențialitate, esențial pentru afacerile care necesită un nivel de securitate crescut.
  • Comision 0% pentru chiriaș: Un avantaj major pentru cei care doresc să economisească la închiriere.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să programați o vizionare, puteți contacta agentul imobiliar la numărul de telefon oferit 0768880438. Această proprietate pare să aibă un potențial semnificativ pentru cei care caută un spațiu adaptabil pentru activități comerciale sau industriale.

Suntem o agenție de consultanţă imobiliară profesionistă, care lucrează pentru tine și cu tine pentru a obține cea mai bună tranzacție în favoarea ta! Nu contează dacă ești proprietar sau ești un client în căutarea unei proprietăți, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel încât lucrurile să decurgă perfect !

Locație: