Vânzare teren 2400 mp / strada Narciselor, Târgu-Jiu

Vânzare teren 2400 mp / strada Narciselor, Târgu-Jiu

Preț: 65000 Euro

Descriere:

Prin intermediul ADimobiliare, vă prezentăm o oportunitate deosebită de investiție într-un teren industrial/comercial cu un potențial imens în Târgu Jiu și împrejurimi.

Caracteristici principale ale proprietății:

  • Suprafață generoasă: Parcela de teren are o suprafață de 2400 mp, oferind suficient spațiu pentru o varietate de proiecte industriale sau comerciale.
  • Deschidere stradală: Cu o lățime de 12 metri liniari, terenul beneficiază de o accesibilitate excelentă și potențial de expunere într-o zonă în dezvoltare.
  • Potențial de dezvoltare: Zona în care este amplasat terenul este în plină expansiune, oferind oportunități excelente pentru dezvoltarea unei hale de depozitare, a unui centru de evenimente sau a altor proiecte industriale și comerciale.
  • Utilități: Chiar dacă terenul nu dispune în prezent de utilități, acestea sunt disponibile la strada principală, facilitând procesul de conectare și dezvoltare a proprietății.

 

Preț Atractiv și Comision 0% pentru cumpărător:

 

Contact și Informații Suplimentare:

  • Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să contactați pe Adrian Savu la numărul de telefon: 0768880438.
  • Nu pierdeți șansa de a deveni proprietarul unui teren cu un potențial excelent în Târgu Jiu! Contactați-ne astăzi pentru a profita de această oportunitate extraordinară!

ADimobiliare – Partenerul dumneavoastră de încredere în tranzacții imobiliare din Târgu Jiu și Împrejurimi: Vizitați site-ul nostru oficial, adimobiliare.ro, pentru a explora întreaga noastră gamă de oferte disponibile.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm în procesul de achiziție a acestei proprietăți cu potențial extraordinar!

Locație: