Teren de INCHIRIAT strada Narciselor, Târgu-Jiu

Teren de INCHIRIAT strada Narciselor, Târgu-Jiu

Preț: 1 Euro / mp / Luna

Descriere:

Închiriere teren intravilan, strada Narciselor

ADimobiliare vă prezintă posibilitatea de închiriere a unui teren intravilan în Târgu Jiu, situat pe strada Narciselor, în imediata apropiere a Biroului Vamal. Această locație strategică oferă acces facil către principalele artere rutiere și facilitează o varietate de activități comerciale și industriale.

 

Detalii:

  • Locație: Strada Narciselor, lângă Biroul Vamal
  • Suprafață: Între 400 și 2000 metri pătrați
  • Preț: 1 euro / mp + TVA
  • Comision: 0%

Caracteristici:

  1. Locație Strategică: Terenul se află într-o zonă cu acces facil la infrastructură și servicii publice esențiale. Apropierea de biroul vamal îl face ideal pentru activități comerciale și logistice.
  2. Suprafață Variabilă: Oferim o gamă flexibilă de suprafețe, între 400 și 2000 mp, pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.
  3. Preț Competitiv: La un preț de 1 euro pe metru pătrat, plus TVA, acest teren intravilan reprezintă o investiție atrăgătoare pentru diverse scopuri comerciale sau industriale.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest teren și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la 0766866775.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere suportul necesar pentru a vă îndeplini obiectivele comerciale și pentru a vă ajuta să profitați la maximum de această oportunitate.

 

Locație: