Teren intravilan Dragutesti – Urechesti

Teren intravilan Dragutesti – Urechesti

Preț: 25000 Euro

Descriere:

Vânzare Teren Intravilan în Drăguțești, Sat Urechești

Locație: Drăguțești, Sat Urechești

Suprafață: 5899 mp

Deschidere: 17 m (extensibilă la 26 m)

Utilități: Curent electric și apă curentă disponibile la frontul terenului

Descriere: Vă oferim spre vânzare un teren intravilan cu o suprafață generoasă de 5899 mp, situat în pitorescul sat Urechești, parte a comunei Drăguțești. Terenul beneficiază de o deschidere de 17 metri, care se poate extinde până la 26 metri, oferindu-vă multiple posibilități de dezvoltare.

Datorită dimensiunilor sale impresionante, terenul oferă oportunități vaste de dezvoltare.

Utilități : Una dintre marile avantaje ale acestui teren este accesul la utilități. Curentul electric și apa curentă sunt disponibile chiar la frontul terenului, ceea ce vă permite să începeți rapid orice proiect doriți.

Preț atractiv: Prețul acestui teren incredibil este de doar 25.000 euro, negociabil. Cu un preț atât de competitiv și posibilități nelimitate, aceasta este o oportunitate pe care nu vreți să o ratați.

Comision 0% pentru cumpărător: Pentru a facilita tranzacția și a face această oportunitate și mai atrăgătoare, nu percepem comision de la cumpărător. Totul se concentrează pe nevoile și interesele dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare și vizionări, vă rugăm să ne contactați:  Telefon: 0766.866775

Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestui teren excepțional într-o zonă plină de potențial. Contactați-ne pentru a afla mai multe și pentru a programa o vizionare!

Locație: