Vânzare casă pe parter în zona turistică Runcu

Vânzare casă pe parter în zona turistică Runcu

Preț: 95000 Euro

Descriere:

ADimobiliare vă propune spre vânzare o casă superbă în zona turistică a comunei Runcu, în satul Răchiți. Situată la doar câțiva pași de Valea Sohodolului și de alte atracții turistice, această proprietate oferă un spațiu generos și comodități moderne, fiind perfectă pentru cei care doresc să se bucure de natură și liniște.

Casa are 3 camere, un living, o baie, o bucătărie și un hol lung. Cu o suprafață de 111 mp util, casa este conectată la apă / curent electric și are fosă septică. Imobilul a fost renovat complet în anii 2022-2023, cu ferestre termopan, boiler electric, iar în decembrie 2023, în living a fost instalat un șemineu pentru un plus de confort și căldură. De asemenea, proprietatea dispune de un beci renovat și o curte cu o alee din ciment. Terenul aferent are o suprafață generoasă de 2100 mp. Casa se află la doar 13 km de Târgu Jiu.

Avantaje

  • Zonă liniștită și turistică, ideală pentru relaxare și vacanțe.
  • Aproape de Valea Sohodolului și alte atracții turistice.
  • Comision 0% pentru cumpărător.

 

Contact și Vizionări

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați la numărul 0768880438 (Adrian Savu). De asemenea, vă invităm să vizitați și site-ul nostru pentru a descoperi alte proprietăți disponibile: adimobiliare.ro.

ADimobiliare – Partenerul dumneavoastră de încredere!

Locație: