Vânzare spațiu comercial / afacere la cheie

Vânzare spațiu comercial / afacere la cheie

Preț: 400000 Euro

Descriere:

ADimobiliare vă propune spre achiziție  spațiu comercial / afacere la cheie, care include următoarele facilități: Teren în suprafață de 1531 mp, cu deschidere la stradă de 40 ml.

 

Spațiu cu parter și un etaj, cu o suprafață construită de 210 mp , două apartamente de lux de câte 60 mp fiecare situate la etajul 1  , bar complet echipat, inclusiv terasă proprie , spațiu spălătorie de 160 mp, cu 5 boxe, 2 boxe de spălat self-service, 2 boxe de spălat manuale, o zonă de aspirator self-service și manual .

 

Dispune de locuri de parcare pentru clienți , supraveghere video , amplasare într-o zonă circulată, potrivită pentru diverse activități comerciale datorită suprafeței generoase.

Locație Comuna Dănești.  Afacerea funcționează în această locație de câtiva ani , având o activitate continuă . Practic, se vinde și fondul de comerț, adică vadul format în acest timp.

 

Pentru mai multe detalii și programări vizionări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0768 880 438 / Adrian Savu .

 

Această ofertă este gestionată de ADimobiliare, o agenție de consultanță imobiliară profesionistă, care oferă servicii de înaltă calitate pentru clienții săi. Pentru a explora mai multe opțiuni imobiliare, vă invităm să accesați site-ul nostru web: adimobiliare.ro.

Locație: