Vânzare teren intravilan în Comuna Bălești, loc. Cornești

Vânzare teren intravilan în Comuna Bălești, loc. Cornești

Preț: 33000 Euro

Descriere:

 Teren de vânzare în Comuna Bălești, Localitatea Cornesti

Suprafață: 2357 mp
Deschidere la stradă: 25 ml (asfaltată)
Utilități: apă, gaz, canalizare, curent – disponibile la frontul terenului

Beneficii:

  • 0% comision pentru cumpărător!
  • Agentia ADimobiliare – partenerul tău de încredere în tranzacții imobiliare
  • Profesionalism și transparență în fiecare etapă a tranzacției

Această proprietate excepțională este situată într-o zonă liniștită și promițătoare din Comuna Bălești, în localitatea Cornesti. Cu o suprafață generoasă de 2357 mp și o deschidere la o stradă asfaltată de 25 ml, terenul oferă oportunități nelimitate pentru dezvoltare.

Toate utilitățile necesare sunt disponibile la frontul terenului, inclusiv apă, gaz, canalizare și curent electric, asigurând astfel confortul și conveniența pentru viitorul proprietar.

Fie că vă interesează construirea unei locuințe de vis sau dezvoltarea unui proiect comercial, acest teren reprezintă alegerea ideală pentru investiția dumneavoastră.

 Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați la: 0768 880 438 Adrian Savu . 

Suntem o agenție de consultanţă imobiliară profesionistă, care lucrează pentru tine și cu tine pentru a obține cea mai bună tranzacție în favoarea ta! Nu contează dacă ești proprietar sau ești un client în căutarea unei proprietăți, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel încât lucrurile să decurgă perfect !

Locație: