Vila P+2 de vanzare – cartier Barsesti

Vila P+2 de vanzare – cartier Barsesti

Preț: 150000 Euro

Descriere:

Oportunitate unică de achiziție a unui imobil impresionant situat în cartierul Bârsești din Târgu Jiu! Această proprietate spațioasă și versatilă este ideală atât pentru rezidență, cât și pentru diverse activități comerciale, cum ar fi o pensiune sau azil de bătrâni. Iată mai multe detalii:

Caracteristici ale Imobilului:

  • Tip imobil: D+P+2 (Demisol, Parter, Etaj 1 și Etaj 2)
  • Amprenta la sol: 227 metri pătrați
  • Suprafața desfășurată: 681 metri pătrați
  • Grad de finalizare: 65%
  • Teren aferent: 1546 metri pătrați cu o deschidere generoasă de 17 metri

 

Compartimentare:

  • Imobilul este compus dintr-un total de 18 încăperi, holuri, scară interioară, beci și garaj, oferind spațiu suficient pentru a vă personaliza utilizarea.
  • Tocărie PVC cu geamuri termopane pentru o eficiență energetică sporită.
  • Parterul este tencuit, iar instalația electrică este pregătită, oferind posibilități nelimitate de amenajare și finisare.

Localizare: Această proprietate este situată în cartierul Bârsești din Târgu Jiu, oferind acces facil la toate facilitățile orașului. Zona este liniștită și verde, cu potențial de dezvoltare și crește valoarea acestei investiții.

Utilizare: Datorită spațiului și versatilității sale, acest imobil poate fi utilizat în mai multe moduri, inclusiv ca locuință sau pentru diverse activități comerciale precum o pensiune sau un azil de bătrâni. Oportunitatea este la îndemână, iar opțiunile sunt nelimitate.

Preț: Prețul de vânzare pentru această proprietate unică este de doar 150.000 euro (220 euro / mp construit).

Comision: Beneficiați de o ocazie excepțională, deoarece comisionul pentru această tranzacție este 0%!

Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare a proprietății, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0766.866775 sau prin e-mail la adresa de e-mail rascol@adimobiliare.ro

Suntem bucuroși să vă oferim toate detaliile necesare pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru viitorul dumneavoastră. Nu ratați această șansă de a investi în viitorul dumneavoastră în Târgu Jiu!

Locație: