Vilă superbă de închiriat în Târgu-Jiu, Cartier Romanești

Vilă superbă de închiriat în Târgu-Jiu, Cartier Romanești

Preț: 1200 Euro / Luna

Descriere:

Dacă sunteți în căutarea unei vile superbe situată în Târgu Jiu, cartier Romanesti, vă recomandăm să vedeți această ofertă. Vila are un regim de înălțime P+1 și o suprafață utilă de 250 mp, distribuiți astfel:

– la parter se află un living spațios cu semineu funcțional, o bucătărie spatioasă echipată corespunzător, cu ieșire la terasă frumos amenajată, un dormitor, dressing, o baie și un hol;
– la etaj se află două dormitoare spațioase, fiecare cu baie proprie și balcon, un dressing și un hol.

Vila este construită din materiale de calitate superioară, are tâmplărie Q Fort, geamuri termopan, izolație termică și fonică, încălzire în pardoseală pe toată suprafața, centrală termică pe gaz.

Suprafața de teren este de 1000 mp, cu o deschidere generoasă de 30 ml. Curtea este frumos amenajată peisagistic, cu gazon, arbori ornamentali și flori. Vila dispune și de un sistem de irigare propriu pentru a menține curtea frumos amenajată.

Zona este liniștită, dar în imediata apropiere de punctele de interes ale orașului, cum ar fi mall-ul Shopping City, instituții bancare, etc. Vila deține și două garaje pentru a avea mașinile în siguranță. Dacă iți dorești  liniște în  oraș, aproape de toate punctele de interes , atunci această proprietate ar putea fi ceea ce cauți, toate acestea cu 0% comision .  Imobilul se închiriază mobilat / utilat.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionări, vă stăm cu drag la dispoziție.

Locație: